Gratis fotobok

Just nu kan man få en gratis fotobok från Fuji om man tipsar om det i sin blogg. Såklart man gör det! :)
Läs mer om vad en fotobok är genom att klicka här, eller fyll i en ansökan här. :) Jätte kul verkligen.

Jag ska nog göra en bok med mina "motivbilder" och några fina bilder på mig och Daniel, jag ska försöka övertala honom att låta mig ta några mer bilder på honom (seriösa) så det kanske kan bli fint! :) Älskar att pyssla med bilder och sånt! :)

Någon mer som gör det? hehe

Ne nu ska jag in på deras hemsida och checka vidare!

CIAO


Fredag

Idag är det äntligen fredag!
Har haft en intensiv men kort dag på jobbet, roliga små hjärtan barnen :)
Har även fixat mat idag, gav mig ut i regnet! Emot min vilja ;) haha vad gör man inte för att få handla kinamat..! :)
Nu snart ska jag duscha sen ge mig av för att kolla när Daniel spelar match mot Gårda och om de vinner blir de tvåa i serien :) :)
Heja heja

Förbereder mig för min födelsedag imorgon med!! Wiiie :D
Ne nu ska jag slappa lite framför tv:n.

CIAO

Jobb jobb jobb

Yttligare en dag på nya jobbet avklarat :) riktigt kul faktiskt, fast barnen börjar pressa och testa nya gränse med mig..men det funkar inte :)
Nu är det att vara hemma och slava i tvättstugan till kl 5 sen laga mat sen iväg till träningen kl 19 till 21 sen upp kl 7 imorgon igen haha :) Riktigt pressat!
Men pengar blir det iaf..wohoo :)

ciao ciao

Varför?

Nu har man fått ringa vårdcentralen och väntar på ett samtal tillbaka, kanske har ögoninflamation eller så är det bara något annat fel på mitt öga..åh orkar inte just nu..vill inte använda mina glasögon. Speciellt inte när ögat bara rinner och rinner och är helt illrött, ganska störande faktiskt!

Men en bra grej är att jag precis varit på intervju för förskolorna i Kortedala så snart får man jobb!! Heja Jennie :):)

Väntar på samtal tillbaka så jag får boka en tid!

Nu ska jag åka och handla med pappa som är hemma för han är sjukskriven för han är inflamerad i armbågen så hans arm är dubblet!! så stor! :S stackars pappa.. :)

Match

Idag är det dags för första fotbollsmatchen efter uppehållet...är lite nervös faktiskt :)
Brukar ju inte gå så bra för oss..men vi var nära att vinna mot dessa sista iaf..! Lite  bra iaf..
Har fått min klänning nu med föresten, som jag beställde för evigheter sen!! Men nu är den iaf här och sitter jätte bra, lite jobbig att få av sig kanske men det får man bara ta :D

Något är fel men min dator..går inte att komma in på internet så kan inte uppdatera här(bloggen) när jag vill..segt om något.
Hoppas iaf de som läser min blogg( 1-2 pers kanske) ;) gillar att jag uppdaterar..hehe äsch jag tycker det är kul att skriva iaf...det är ju det viktiga : ) : )

Nu ska jag lägga mig och läsa min underbart bra bok ( Da Vinci koden - Dan brown)
Håll tummarna för oss!
Kraam

Droppen

Nu ska jag strax åka in till stan för att lämna blod för första gången, är lite nervös faktiskt :)
Tycker alla borde göra det med tanke på hur lite blod det finns kvar i lager och hur många som behöver blod dagligen... Man förstår egentligen inte hur stort problem detta är, det är synd!

Ja, men nu måate jag fixa iordning mig för att åka
Ciao

Landet, cykling, pubafton, fika, bryggfest...

Oj oj oj...nu var det väldigt längesen jag uppdaterade och det har hänt väldigt mycket på den tiden, har tyvärr ingen tid att skriva nu då jag snart ska ge mig iväg till kära handbollsträningen igen, tillbax till den svettiga hallen och blåser efter klistret, woho!! :)

Har haft en riktigt skön tid iaf kommer massa bilder och text, bara inte just nu. Hoppas det är Ok! (ni har ju inget annat val ;)
Roligast var pubaftonen på kårholmen, och veckan efter när min underbara Sissi var med ute för första gången...måste göras om för den delen!!

Ne nu måste jag packa väskan och göra klart maten innan min käre kille kommer hem efter jobbet!!

Ciao

                                                                                                            Sesilia!! :)

RSS 2.0