Killar..större problem än vad man tror..

Kan man bli deppigare än vad jag är just nu..känns inte så!
Tror en del har att göra med vädret, dock det var väldigt skönt att ta sig en löpartur när det bara öser ner på en...tror jag att den större delen har att göra med att jag hade en liten knäpp diskution med Daniel igår. :/
Jag ser det som en självklarhet att man kommer ihåg varför man blev kär i sin tjej/kille...men antagligen är det inte så..Daniel tex kommer inte ihåg vad det var som gjorde att han blev kär i mig utan sa bara, - det bara blev så!
Det bara blev så, det bara blev så. Verkligen jätte bra. Här tror man själv att det kanske var för man är snäll, omtänksam, eller något sånt, men ikke. Det bara blev så!
jag kanske överreagerar lite men det gjorde mig lite ledsen att han inte ens vill försöka komma ihåg varför enligt han, - det var ju så länge sen jag började gilla dig så vad spelar det för roll?!
Aja, det kanske bara är en tjejgrej att man vill komma ihåg de små detaljerna?!

Killar...Varför finns dom? Jo,för att vibratorn inte kan klippa gräsmattan!! ;)



:)

Och regnet bara öser ner, när ska sommaren komma tillbaka igen?!
Blir ju deprimerad när det regnar hela tiden..kan inte gå ut, kan inte sitta på balkongen i solen och läsa. Jag vet inte hur ni är men jag tappar humöret när det bara regnar hela tiden..men när solen väl är framme är den ju kanske max en halvtimme sen kommer molnen igen.. :)

Blää på det iaf!

Min klänning som jag beställde den 16:de denna månad har ännu inte kommit, de sa att den skulle ta 2 arbetsdagar, vilket det inte gjort..
Är det någon som vet om Nelly har någon adress man kan kontakta dom på något sätt?? Vill ju ha min klänning :) Nu är det klart, hittade var man skulle skicka!

Ne nu vet ja inte va jag ska skriva mer!
Tjingeling^^

Bodypump

Nu känner jag mig lite så där små seg i kroppen efter en timmas pass, men det gör nog gott det med.. ^^
Det började väldigt roligt med att Daniel inte visste hur man skulle göra övningarna eller inte svankade och böjde sig istället (lite svårt att förkara men skit kul va det iaf!!)
Ne men det var kul första pass med älsklingen kommer säkert bli fler :)

Hmm..aa så vad händer nu då? Ska nog ha lite av "myskväll" med mamma, kolla på nya avsnitten av morden i midsommer och äta popcorn (light) ;)
Sen ska jag fortsätta nya boken jag började på idag (I djävulen sällskap - Peter Robinson) när jag äntligen..blev klar med den förra(Ondskans spår - Peter Robinson)..riktigt spännande om jag får säga de..
Haha jag har blivit lite av en läslus nu, men va ska man annars göra när man inte har något jobb och är ledig hela dagarna?! Lika bra att läsa :)

Ne, nu blir det ringa Daniel och ha vårat kvälls prat så mysigt så :):)<3<3

Vi hörs! Ciao

Life^^

Nyss kommit hem efter ett skit bra spinning pass, känner sig så fruktansvärt duktig när man har gett 100% i en timme^^
Nu kan man ta det lugnt tills imorgon då det är ett Bodypump pass, ska bli skit skoj, första passet med älsklingen. Får se vad han går för..inte så mycket kanske?! ^^

Har även varit i stan idag med mamma, naturligtvis blev det lite mer slösande än vad som var nödvändigt köpte 8 st böcker från akademibokhandeln för 438 kr, rätt bra! Blev 5st böcker av Camilla Läckberg otroligt bra författare, även 3 böcker av Dan Brown bla Da Vinci Koden. Ska bli skoj att få läsa lite och ta det lugnt i umh..förhoppningsvis solen! i sommar^^

Ska försöka fixa till bloggen lite snart med..kan inte riktigt detta än hehe!

Tjingeling!

Duktig

Är hemma efter en jätte skön helg på landet, Daniel la några riktigt roliga kommentarer som han brukar, en var till exepmel att när vi skulle duscha så var det en tusenfoting i duschen men han sa:
- Jennie kolla det är en silvermask!!! hahaha :D han är så söt! ^^

Haha men nu är det dags för träning igen och jag känner mig duktig då jag redan bokat två pass denna veckan, spinning imorgon och body pump på tisdag, ska även boka MRL(mage rumpa lår) på tisdag :) Nu blir det hårdträning, kommer kännas riktigt bra efteråt iaf hehe ^^

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Walk the line med hjärtat

Sov så gott!

CIAO!

Sooool

Det kan ju vara fint väder..!! Nu är Jennie glad :)
Så ska man ut till landet Kårholmen idag med Daniel och mamma (pappa och johan är redan där) Ska bli skit kul igen, funderar på att stanna där hela näst nästa vecka och vara lite ledig :) skulle vara jätte skönt faktiskt, men då kan jag inte träna det är nackdelen :/
Men men allting kan inte alltid funka haha, bara att gilla läget :)

Skriver mer sen!

Tjingeling



Kårholmen :)




Klänning

Nu har jag beställt denna superfina klänningen för 349:- från Nelly.com , längtar till jag får hem den i brevlådan :) :)
Nu ska jag strax lägga mig efter att ha varit uppe i dryga 17 timmar, men först måste jag läsa boken jag håller på med, värd att rekomendera, I ondskans spår heter den av Peter Robinsson, han skriver otroligt bra( om man gillar kriminalromaner som jag gördå^^)..haha, han har gjort flera böcker och alla är lika bra om inte vissa bättre!!

Nu säger jag god natt allihopa, sov gott!

Ciao Ciao!


Sweet Top SEK 314, Rare Fashion - NELLY.COM

Gothia..

Idag blev sista dagen för Freddie och hans lag Väster..tyvärr så spelade dom inte rikgti så bra som dom kunde och förlorade, med stora siffror oxå (0-5)! Men tränaren tycker att dom har gjort en bra match vilket ingen annan höll med honom, knasboll haha(!) :)
Tyvärr igen så får Freddie komma in när det är 9 min kvar(!) och direkt var han ett hot och precis när han skulle skjuta fick han en knuff i sidan och skadade sig, var nära att bryta av benet och hade tur att det inte blev så..
Men men vad ska man göra :)
Lycka till alla andra lag som är kvar hehe ^^

Nu ska jag gå och lägga mig en stund, har ju redan varit vaken i 6 timmar o 20 min!!

Skriver kanske mer senare.

Puss o Kram

Gothia Cup

Idag var man och kolalde på Freddie och hans lag Väster igen. Efter den enormt dåliga matchen igår tog dom igen sig och spöade brasilanarna med hela 6-0 (!) fan va duktigt dom var! Freddie gjorde mål igen, så duktig är han :)
Nu blir det att gå upp halv 6 imorgon för att dom samlas halv 7 och man ska vara med på det för att åka med i bilen, en riktigt lång dag imorgon förhoppningsvis.
Motståndet blir antingen Lärje/Angred eller Eskilstuna eller något, två riktigt bra lag oavsett :)

Heja heja :)

Har ju varit lite bra väder idag iaf, kan det fortsätta så blir jag jätte glad! :)

Nu ska jag hjälpa mamma att handla (idag igen)  haha...skönt att komma ut lite ju istället för att bara sitta hemma varje dag.
Snart lir det ut till Kårholmen till helgen igen. Älskar det stället finns inget bättre, blir bara bättre att Daniel ska med oxå!!

Vi hörs ;)




Heja Väster!

2års presenten

Har ju glömt att lägga in en bild på den enormt fina presenten från älskling i fredags (10/7-09)

Daniel sparade inte på pengarna denna gången, och det är jag jätte glad för haha ^^
Älskar dig hjärtat<3



Hur fint som helst, eller hur!? ^^

Gym

Nu känner jag mig duktig, även att jag inte ville tog jag mig upp till gymmet och körde en timme.
Känns väldigt bra efteråt, så även om man inte vill ska man göra det för att man mår bra av det efteråt ^^

Nu ska jag snart iväg för att heja på freddies lag Väster idag igen, ska bli kul!

Vill ha tillbaka det fina vädret!!

Ciao!

Hm..är det Söndag idag?!

Aa snurrig som  jag brukar vara :) men idag tog jag priset denna veckan(hehe), var hemma hos Daniel och tillbringade dagen med hans mamma Gunilla och hans låtsas pappa Peter. Gunilla säger
- aa men känns egentligen inte bra att hoppa över ett träningspass "bara"för att kolla på fotboll, men klart det är ju min son som ska spela :)
- Hur glatt som helst svarar jag, men det är så det är på helgerna man får fuska lite! ^^
- Men ett kratt hängendes efter svarar hon, men Jennie då. Det är ju måndag idag! hahah^^

Ibland orkar jag inte hänga med...blir ju bara massa dagar när man är hemma varje vecka utan ett jobb, och dom är väldigt duktiga med att lysa med sin frånvara..KOM NU!!

Men iaf har jag, Gunilla, Peter och Gunillas syster Maggan och hennes man Kent varit kollat på när Freddie(Daniels lillebror) har spelat Gothia cup. Väster som han spelar i var riktigt duktiga i denna matchen mot ett tyskt lag och de vann med 4-0, och Freddie gjorde ett mål(!) Heja honom!!^^
Nu får vi se hur det går för dom imorgon....hålla tummarna :)
Bilder från idag kommer..


Nu ska jag snart mysa med "sjuka" mamma som känner sig febrig, och kolla på tv, äta lösgodig sch mysa med var sin skål med jordgubbar!! Mums säger jag! ^^

Trevlig kväll allihop!!

Freddie


Glad efter att ha gjort sitt mål, duktig! ^^


Motståndarna från Tyskland

Gunilla, Maggan, Kent o Peter


Glad och svettig efter matchen, så söt :)


Grattad utav mamma :) Lycka till imorgon!

2 år idag!!

Jaha, nu har det gått ett år till. Känns helt sjukt men helt underbart med, hehe.
Har ju tillbringat mina sista två år med killen jag älskar och förhoppningsvis massa år till. :) wiiie (a)
Igår bjöd han mig på bio som en liten föröveraskning, och det blev Ice Age 3, bara för att han visste att jag skulle älska den! Det är ju så gulligt gjort..!!
Den var iaf skit rolig haha..(a) rekomenderar den verkligen, bara man har lite humor passar den alla haha (iaf mig) ;) och det bäste var att en av de nya karaktärerna var göteborsk talande haha, skit ball ;)

Längtar verkligen till ikväll, ska gå ut på restaurang(någon som vet en bra?) Sen ska han få presenterna jag köpt ^^ med hjälp av Alexandra ^^  en skämt present stålmannen kalsonger haha, och en finare ett silver armband från Hallbergs Guld...Hoppas han gillar de(?)

Nu väntar jag på Karoliina(Karro), var ett tag sen vi träffades nu, du kan vara lite rolig ibland ändå gumman(A) haha :)

Får fixa mig i ordning lite, ligger ju fortfarande i sängen!

Caio Caio!



1 års dagen :)

1 års dagen! :)  Lycka!



Välkommen till min nya blogg!

Hej hej, tänkte att det skulle vara dags att skapa en blogg eftersom typ alla mina vänner har det och det kan vara rätt kul..om man har något att skriva om då! :)
Så vad kommer finnas på min blogg?? Kommer skriva om fågel fisk eller mitt emellan, allt som faller mig i smaken helt enkelt.. Passar det. kommentera och säg vad ni tycker..lite nya idéer är aldrig fel! :)

Nu ska jag äta en god lasagne gjord av mamma, och ikväll ska man bli överaskad av pojkvännen Daniel som lite förberedning inför våran 2-årsdag imorgon! Spännande ^^
Ciao ciao


RSS 2.0