Smått o gott

Gud va skönt det är med en ledig dag mitt i veckan..nu ska jag strax ta mig upp till gymmet och köra ett pass, kanske passa på att sola med när jag ändå är där =) Såg precis på internet att jag precis missade ett pass med indoor walking.hade kunnatvara kul att prova på faktiskt..får gå in tidigare nästa gång!

Sen efteråt kommer Daniel förbi en stund och vi ska nog baka något gott =)

Ikväll ska jag sedan träna fotboll igen, måste få träna nu efter matchen i söndags som gick sådär, haha..hoppas bara att det kommr folk för en gångs skull!

Imorgon ska jag börja en av de 8 dagarna jag fick när en tjej åker bort på semester..jätte skönt, fast en liten nackdel är attjag börjar kl 1varje dag så det blir ju midre timmar men det är ju iaf nått!

Ne nu får jag ta mig upp och gymma, skönt ska det bli iaf!!

CIAO

Jobb och handboll

Blir väldigt dålig uppdatering här men jobbar för fullt nu hela tiden och det är kul..så därför har jag inte tid för detta alltid :)
Men gud va kul det är att jobba medalla barnen, dom är ju hur söta som helst! Det är roligt att personalen trivs med mig med och tycker jag gör ett jätte bra jobb! :)

Sen
är det mycket handboll idag började handbollsskolan igen! Roligt! Märker man att man har några riktigt duktigt och några att jobba med, sen hade vi seriestart idag med mot Partille..skit bra match, vi vann med 24-21 och jag gjorde 5 mål!!(Måste skryta) skit spännande och jämt. Ska bli en riktigt rolig säsong nu asså :D:D älska handboll!!

Sen är det fotbollsmatch imorgon med mot Ahlafors...roligt! Heja oss haha :)

Men nu ska vi snart ha filmkväll här och hitta någon rolig vi än inte sätt..mys!

Ha det bra tills nästa gång..


CIAO

Träningsmatch

Igår hade vi våran andra träningsmatch, denna var mot Ollie(Heids farmenlag) och det gick bra, dom vann våran andra serie överlägset förra säsången och nu vann dom med bara 4 mål det är skit bra jobbat av oss och Magnus o Knoppen var glada! :)
Klart det finns alltid något att putsa på men i det stora hela så.. :)

Nu ska man snart göra sig i orning för ett yttligare Judo pass ikväll ska bli roligt..blir alltid bättre o bättre där :)
sen ikväll kommer älsklingen hit efter sin träning och efter att ha kollat på Sverige matchen med kompisarna, så vi får en kväll tillsammans till iaf :)
Sen på måndag har man yttligare ett jobbpass, roligt att jobba synd bara att det bara är några dagar då och då. Vill ha heltid!!
Fast kanske man har tid att övningsköra med, får se :)

Nu ska jag snart börja med maten!!

CIAO

RSS 2.0