..

Vill ringa dig. Vill det hela tiden. Vill det nu!! Vill säga hur mycket jag vill vara med dig. Vill veta hur du mår. Om det är något jag kan göra. Vill bara få höra din röst och höra dig säga att allt kommer bli bra.

Blir galen på att vänta, hara bara gått en dag sen vi hördes och jag blir galen..det finns inget värre. Vill veta att du vill vara ihop med mig, att allt bara var ett misstag. Men måste vänta!! Åh!! Alla tankar som snurrar i huvudet, ingen att prata med ingen som vet hur jag mår. Inte ens du som är min bästa vän kan jag göra det med. Vi som brukade kunna prata om allt. :(
Längtar tills du hör av dig!♥

..

Det enda som snurrar i mitt huvud är vad har jag gjort för fel? Varför vill du kanske inte ha mig längre? Vad är det som gjort att du tappat känslorna. Vill du vara singel? Vill du kunna ragga på andra? Är det något med mig som är fel?
Du gjorde mig kär i dig. Du får inte lämna mig!! :(
Finns inget värre än att vänta. Skickar du idag eller nästa dag eller om en vecka eller mer? Får bara massa minnen i huvudet hur bra allt har varit. Hur ycklig jag är med dig. Men att veta att du kanske inte är det med mig längre gör så ont. Det viktigaste för mig är att du är lycklig, skulle aldrig klara av att veta att du var olycklig om du var ihop med mig..skulle göra mer ont! Om det är så det blir kommer jag låta dig vara, för du är det viktigaste i mitt liv oh du fötjänar allt bra!
Du är den bästa som finns Daniel♥. :(

Kärlek..

Det gör ont att inte träffa dig längre. Att inte få prata med dig när jag vill det. Hoppas du tänker på den tid vi haft och bestämmer dig för det bästa.
Jag älskar dig så mycket kan inte vara utan dig.. Du är så fin sexig omtänksam allt som finns!
Att veta att du kanske inte har tillräckligt starka änslor för mig längre gör så ont. Trodde jag skulle gråta sönder när du sa det!

Du måste försöka tänka på det bra. För min skull. Ber dig det lilla.
Om inte så har det varit de bästa tre åren med dig som bara kunnat! Du gjorde mig lycklig, glad. Finns ingen bättre än dig!Älskar dig Daniel Wedberg ♥♥

Älskling

RSS 2.0